Varaus- & peruutusehdot

 

VARAUKSET:

Varaukset joko sähköpostilla osoitteeseen info@karhuntalo.com tai nettikaupan kautta tästä linkistä:

Huomaathan, että varaukset ovat sitovia. Harkitsethan rauhassa, mikäli haluat ostaa Karhun Talon palveluja. Täten olemme kaikki varmalla pohjalla, kun teemme yhteistyötä hoitojen, kurssien ja tuotteiden osalta.


KARHUN TALON VASTUUVAPAUTUS  JA PERUUTUSEHDOT YKSITYISASIAKKAALLE

 

1.     VAPAAEHTOINEN OSALLISTUMINEN

Ymmärrän, että osallistun Karhun Talon tarjoamiin retriitteihin, tapahtumiin, seremonioihin ja harjoituksiin vapaaehtoisesti. Olen tietoinen harjoittelun riskeistä.  Olen kykenevä harkitsemaan oman osallistumiseni terveyteni ja taitojeni kannalta. Jos olen epävarma omasta terveydentilastani, olen velvollinen itse käymään lääkärin tarkastuksessa ennen harjoittelun aloittamista tai jatkamista. Ymmärrän, että kansanparantaja tai shamanistinen opettaja Karhun Talon tapahtumissa ei ole terveydenhuollon ammattilainen (kuten esimerkiksi lääkäri), eikä näin ollen voi antaa virallisesti hyväksyttyä diagnoosia siitä, mitkä ovat juuri minun kohdallani harjoittelun riskit.

2. KARHUN TALON EDUSTAJAN VAPAUTUS VASTUUSTA

Tietoisena kaikkeen mahdollisesti tarjottavaan harjoitteluun, kursseihin, seremonioihin ja retriittipäivien ohjelmaan, kuten esimerkiksi metsäkävelyihin sisältyvistä riskeistä ilmoitan, että vapautan Karhun Talon ja sen edustajat tapahtumien järjestäjinä ja/tai opettajina kaikesta vastuusta, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa tämän yrityksen eri tiloissa järjestämissä tilaisuuksissa ja harjoituksissa liikkuessani. Valitsen harjoitella Karhun Talon tarjoamissa tapahtumissa, seremonioissa ja harjoituksissa omalla riskilläni. 

3. VAKUUTUKSET

Olen tietoinen, että asiakkaana vastaan itse tapaturma- ja matkavakuutuksestani. Myös tietty peruutusturva sisältyy valtaosaan matkavakuutuksista, mutta osaan harkita itse tarpeeni kattavan peruuntumisvakuutuksen hankkimiseen.

Asiakkaan oikeus peruuttaa varaus

Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti Karhun Talolle sähköpostitse osoitteeseen info@karhuntalo.com

Rahapalautusta koskien katsotaan peruutus seuraavasti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Karhun Talolle sähköpostitse. Peruutuksen sattuessa perimme aina varaus- ja toimistokuluja vähintään 40€ (kts. tiedot alta). Tätä summaa emme valitettavasti voi palauttaa asiakkaalle.

PERUUTUSEHDOT:

Mikäli peruutat kurssin viimeistään 31 päivää ennen kurssia, veloitamme varaus- ja toimistokuluja 40€. Mikäli perut kurssin 30-15 pv ennen kurssin tai tapahtuman alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv – 0 h ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme varaus- ja toimistokuluja 140€, sillä emme ehdi saada uutta osallistujaa lyhyellä varoitusajalla. Lääkärintodistus on esitettävä perumisen yhteydessä. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Peruutuksesta on ilmoitettava Karhun Talolle viipymättä. 

Poikkeukset: Tietyissä seremonioissa ja taidetapahtumissa maksetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Karhun Talo ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi retriittipaikalle jo varatuista matkalipuista aiheutuneita korvauksia.

Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan, ellei tarjouksessa / varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Hyväksymällä nämä varaus- ja peruutusehdot asiakas sitoutuu niihin. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin.

Tutustumisvelvollisuus

Asiakas on velvollinen tutustumaan näihin sääntöihin ja ehtoihin sekä lisäksi yksittäisiä tuotteita koskeviin ehtoihin ennen palvelun maksamista. Asiakas sitoutuu varauksen ja maksun yhteydessä noudattamaan myyjän tuotteelle määrittelemiä sopimus-, varaus- ja peruutusehtoja.

Muita yksittäisiä tapahtumia tai tilaisuuksia varten saattaa olla määritelty näitä ehtoja täydentäviä ehtoja ja sääntöjä. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Toivomme ihanaa ja turvallista kurssikokemusta ja iloa elämään,

Karhun Talo