Karhun Esoteria

VOIMAKSESI

ILOKSESI

TAIKUUDEKSI MEILLE KAIKILLE

 

Karhun Talon esoteerinen tuotesarja. Kotimaista huipputuotantoa Suomen parhailta esoteerikoilta.

 
 
loitsuöljy.JPG

KARHUN RAKKAUSVOIMA LOITSUÖLJY

Vain mielikuvitus on rajana, kuinka voit tätä loitsuöljyä käyttää. Käytä vain rakkaudella. Öljyn on valmistanut Arcana yksinoikeudella Karhun Talolle.

 
kynttilat.JPG

KARHUN RAKKAUSVOIMA KYNTTILÄT

Vedä puoleesi uutta rakkautta tai vahvista jo olemassa olevaa suhdetta. Kynttilät ovat käsinvalmistettu, siunattu ja maagisesti ladattu suoraan käyttöön otettaviksi. Kynttilät on valmistanut Arcana yksinoikeudella Karhun Talolle. Paketissa on 2 kpl kynttilöitä.

 

KARJALAN PYRAMIDIT

Pohjoiskarjalaisesta vuolukivestä käsityönä valmistetut pyramidit voimaksi, taikuudeksi, ja omaan esoteeriseen toimintaan. Karjalan Pyramidit huokuvat Pohjois-Karjalan syvintä voimaa. Pohjoiskarjalaista vuolukiveä. käsityönä. Pyramidit on valmistanut taidekäsityönä joensuulainen Tulipyörä ny yksinoikeudella Karhun Talolle. Koko 6 cm x 6 cm. Pyramidit ovat 20 EUR / kpl sis 10% ALV. Postitus Suomeen 9,90 EUR.

 

KARHUN KUKKATIPAT

KARHUN KUKKATIPPA: Heinätähtimö

Heinätähtimön viesti on, että se auttaa kaikkia, joiden ajatusmaailmaa hallitaan jollain tavalla. Eli jota yritetään dominoida, tai joilla on ajatuksia ja uskomuksia, jotka hallitsevat heitä liiaksi. Auttaa irtautumaan ja vähentää takertumista ihmissuhteisiin tai materiaan, joten auttaa voimakkaasti vapautumaan - Ne ihmiset jäävät luontaisesti, kenen on tarkoitus jäädä. Valaisee voimakkaasti polkua edessä päin, joten toimii johtotähtenä, joka antaa näkemystä ja rohkaisee jatkamaan omalla hyvällä polulla.

Avainsanat: joustavuus, rohkeus, hyvä näkemys, vapautuminen

Kukkatippoja käytetään päivittäisenä sisäisenä liuoksena veteen laimennettuna 5 tippaa/ 3 kertaa päivässä. Sitä voi käyttää vaihtoehtoisesti myös rituaalisesti ulkoisesti.

Heinätähtimön uutoksen on valmistanut kouvolalainen fytoterapeutti yksinoikeudella Karhun Talolle. Helena on valmistanut käsityönä kaikki kukkatippojen käyttöuutteet. Kukkatippauutteet on valmistettu suomalaiseen lähdeveteen ja norjalaiseen Vikingfjord-perunaviinaan.


KARHUN KUKKATIPPA: Siankärsämö

Siankärsämö kukkatipat suojelevat ensisijaisesti auraa. Suojelee epätoivotuilta vaikutuksilta ja henkilöiltä. Lisää keskittymiskykyä. Vapauttaa negatiivisista tunteista ja sydänsuruista.

Siankärsämö on erittäin monipuolinen kasvi, jolla on laajoja vaikutuksia. Siankärsämöstä on myös hyvä tehdä teetä, ja se on hyväksi verisuonille, keuhkoille, kolestrolille, virtsahapoille, aknelle, reumatismiin, peräpukamiin, ja auttaa henkilöitä jotka tekevät montaa asiaa samaan aikaan. Hoitaa seitsemännen chakran aluetta, ja edistää selvännäköä. Naisilla siankärsämö auttaa myös kuukautisvaivoihin (epäsäännölliset, liian runsaat, kivut).

Avainsanat: Suojelus.

Kukkatippoja käytetään päivittäisenä sisäisenä liuoksena veteen laimennettuna 5 tippaa/ 2 kertaa päivässä. Sitä voi käyttää vaihtoehtoisesti myös rituaalisesti ulkoisesti. Suositellaan myös käytettäväksi kylpyveteen (mikäli sinulla ei ole kylpyammetta, kokeile jalkakylpyä.)

Siankärsämön uutoksen on valmistanut kouvolalainen fytoterapeutti yksinoikeudella Karhun Talolle. Helena on valmistanut käsityönä kaikki kukkatippojen käyttöuutteet. Kukkatippauutteet on valmistettu suomalaiseen lähdeveteen ja norjalaiseen Vikingfjord-perunaviinaan