Henkien Löytämä

image1.jpeg
 
 

shamanistinen kurssi

Joensuu & Koli

23.4.-21.5.2019

shamanismin perusteita & jatkoa * seremonia * shamanistinen parantaminen


Kuukauden pituinen shamanistinen opintojakso Joensuussa ja vappu-aatto Kolilla.

Viitenä tiistai-iltana klo 18.00-21.00:

23.4. Rento Sali, Ihana Kellari, Jääkärinkatu 1, Joensuu

30.4. Kolin Keidas, Kolin kansallispuisto

7.5. Rento Sali, Ihana Kellari, Jääkärinkatu 1, Joensuu

14.5. Rento Sali, Ihana Kellari, Jääkärinkatu 1, Joensuu

21.5. Kalmonkatiska, Kuhasalon Kota, Kukkosensaari 5b, Joensuu


Tervetuloa shamanismin kiehtovaan ja valoisaan maailmaan! Tapaamme viitenä tiistai-iltana, ja syvennymme tutustumisessamme seuraaviin asioihin:

-Shamaanin alttari
-Shamanistinen seremonia
-Shamanistinen parantaminen/parantajuus/sielunpalautus

ja metodeja oman shamanistisen työskentelyn iloksi

Vappuaattona ti 30.4. tapaamme Kolin kansallispuistossa, jossa juhlimme yhdessä vappua teemalla Shamanismi & Tanssi. Syömme yhdessä maittavan Vappu-illallisen Kolin Keitaalla. Uudet heimo-ystävämme Kolin retriitistä juhlivat kanssamme.

Kurssin tarkoitus on, että läsnäolijat ovat mukana pidempijaksoisessa, noin kuukauden pituisessa prosessissa, jossa integroimme shamanistista tietoisuutta arkeemme. Harjoittelemme yhdessä, ja jaamme kokemuksiamme shamaanin tiellä. Osallistumiseen sisältyy tiistai-iltaisten tapaamisten lisäksi kotona tapahtuvia harjoituksia ja tehtäviä.

Tämä on oivallinen tapa tutustua shamaanin maailmaan!

Kurssin opettaja:

Kurssin ohjaajana toimii vuonna 1978 syntynyt, YTM (yhteiskuntamaantiede, Itä-Suomen yliopisto), Hum. Kand. (kulttuurientutkimus) Helena Karhu. Helena on paitsi shamanismin opettaja ja kansanparantaja, myös jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa, joka tekee väitöskirjaa shamanismista. Helenan mielenkiinnon kohteita ovat erityisesti näkijyys-tietäjyys, shamanistinen seremonia, naisshamaanius ja shamaanien uudet sukupolvet. Helena palasi takaisin Itä-Suomeen jatkamaan opintojaan ja elämänprojektiaan Karhun Taloa, yli 13 Kööpenhaminassa vietetyn vuoden jälkeen. Helenalla oli pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa, kunnes hän teki päätöksen omistaa elämänsä kokonaisvaltaisesti shamanistiselle työlle ja äitiydelle. Helenalla on 6-vuotiaat tanskalais-suomalaiset kaksoset. 

Helenan pääopettaja on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka kautta Helena on saanut syventävät opinnot shamanismin, alkemian ja taikuuden kiehtovaan maailmaan. Helena arvostaa suuresti suomalaista shamaanirumpuaan, joka on ollut yksi hänen suurimmista navigaattoreistaan elämässä. Helenalla on laaja tausta tiibetinbuddhalaisista opeista, ja hän on saanut opetuksia suoraan useilta valaistuneilta henkisiltä opettajilta, kuten Lama Zopa Rinpochelta ja HH Dalai Lamalta. Omiin kokemuksiinsa perustuen Helena yhdistää omassa shamanistisessa toiminnassaan luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia, brasiliaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja, tai mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Helena painottaa shamanistisessa toiminnassaan valoisaa ja hoitavaa puolta, sekä shamanistisen yhteistyön tärkeyttä.

Kurssin pitopaikka:

Kurssi järjestetään Ihanan Kellarin RentoSalissa, Joensuussa. Osoite on Jääkärinkatu 1. 

Vappuaattona 30.4. juhlimme poikkeuksellisesti Kolin Keitaalla, Kolin kansallispuistossa.

Sopiiko kurssi minulle?:

Kurssi sopii kaikille, joita kiinnostaa oppia luonnonviisaudesta, shamanismista tai alkemiasta. Tai kenties haluat vain seistä vahvemmin omalla elämäntielläsi, ja löytää inspiraatiota siihen, mitä se voisi olla. Aiempaa kokemusta shamanismista ei tarvita, sillä tämä kurssi on suunniteltu myös sillä tavalla, että voit olla mukana ensimmäistä kertaa. Mikäli olet käynyt Helenan kanssa shamanismin peruskurssin, se on bonusta.

Kurssi on alkoholiton ja päihteetön, myös vappuaattona.

 

Hinta ja ilmoittautuminen:

Kurssin hinta on 220 EUR sis. ALV 24%, kurssin opetus ja sisältö. Kolin vappuaaton ohjelma ja ruokailu maksetaan erikseen suoraan Kolin Keitaalle, mikä on 25 EUR per henkilö, sis. ALV 14 %.

Kurssille otetaan maks. 15 henkilöä, joten työskentelemme mukavan pienessä piirissä.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu lunastamalla paikka tästä linkistä:  https://holvi.com/shop/karhuntalo/product/24f0304ab43decdc6342d77f2cbb79e9/

Voit ottaa yhteyttä tarvittaessa spostilla osoitteeseen: info@karhuntalo.com

Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten pyydän harkitsemaan osallistumistasi huolella.