Shamanistinen hoito

60-90 MIN - 90 EUR /125 EUR tai sopimuksen mukaan

60 MIN - ETÄHOITONA FACETIME/SKYPE/WHATSUP 90 EUR

Karhun talon tärkein hoitomuoto. Shamanistinen hoito syntyy siinä hetkessä kun tapaamme, tuoden esille ne aiheet ja parannettavat asiat esille, jotka ovat tällä hetkellä tärkeimpiä ja mahdollisia kokonaisvaltaisen elämäntilanteen hoitamiseksi. Hoito on aina turvallisessa, valoisassa ja inspiroivassa ilmapiirissä, jonka tavoite on lisätä voimaasi, ja herättää luottamusta elämänpolullesi. Shamanistinen hoito kattaa koko ihmisen kehosta sieluun, sekä koko elämänketjun mennyt-nykyhetki-tuleva.  Shamanistinen hoito sisältää tarvittaessa myös hoidon shamaanirummulla eli rumpuhoidon. Kokeile rohkeasti!

 

Reiki-hoito

60 MIN  -90 eur

Reiki on japanilainen energiahoitotekniikka, jolla on syvärentouttava vaikutus. Syvärentoutuksen avulla voimme vapauttaa niitä energeettisiä solmuja kehossamme, jotka ovat sairauksien synnyn syitä. Reiki-hoito on erinomainen hoitomuoto myös lisäenergialle, tai esimerkiksi raskauden tai imetyksen aikana. Helena yhdistää hoidoissaan tarvittaessa kansanparannusta ja shamanistisia tekniikoita optimaalisen hoidon luomiseksi.

 

Shamanistinen Reiki

60 MIN - 45 eur toukokuun ajan

Toukokuun Shamanistiset Reiki - sessiot, jossa yhdistän Reiki-energiahoitoa ja shamanistisia metodeja tarpeen mukaan. Keskustelemme ensin ajankohtaisista teemoista, jonka jälkeen voit vain levätä ja antautua energiahoidon transformatiiviselle ja lempeälle voimalle.

 

Kansanparannus-hoito

60 MIN - 90 eur tai sopimuksen mukaan

Perinteistä suomalaista kansanparannusta. Käsillä ja luonnon tehokeinoilla parantamista valon, rauhan, ja rakkauden asialla. Kansanparannushoidon ja shamanistisen hoidon ero on lähes olematon. Kansanparannushoito on vähemmän seremoniallinen, ja se soveltuu hyvin karuun suomalaiseen sielunmaisemaan. Kokeile rohkeasti!

 

Shamanistiset ryhmäsessiot

90 MIN - KOKO PÄIVÄ - sopimuksen mukaan, alk. 200 EUR + alv + mahd. matkakulut

Kokoa oma kaveri- tai työporukka, ja kokeilkaa yhdessä shamanistista sessiota joko yhteisesti valitusta teemastanne, tai voin auttaa sopivan teeman löytymisessä. Ryhmäsession avulla voimme käsitellä jotain tiettyä elämänaluetta, tai käyttää sitä lisäämään luovuutta, inspiraatiota, ja elämäniloa. Ryhmäsessio soveltuu upeasti myös esimerkiksi juhlistamaan seremoniallisesti vaikkapa syntymäpäivää tai morsianta/sulhasta.

Hinnat sisältävät ALV:n.

Vähävaraisille hinnat määräytyvät mahdollisuuksien mukaan ja ovat sovittavissa.

 

 

VARAUKSET:

Varaa maksamalla yksityissessio nettikaupasta ja ota ajankohdasta yhteyttä spostilla osoitteeseen info@karhuntalo.com