Shamanistinen konsultaatio

60 min - 90 EUR

HENKILÖKOHTAISENA TAPAAMISENA TAI ETÄHOITONA FACETIME/SKYPE/WHATSUP

Karhun talon tärkein toimintamuoto. Shamanistinen konsultaatio syntyy siinä hetkessä kun tapaamme, tuoden esille ne ajankohtaiset aiheet ja parannettavat asiat esille, jotka ovat tällä hetkellä tärkeimpiä ja mahdollisia kokonaisvaltaisesti elämäntilanteen hoitamiseksi. Konsultaatio on aina turvallisessa, valoisassa ja inspiroivassa ilmapiirissä, jonka tavoite on lisätä voimaasi, ja herättää luottamusta elämänpolullesi. Shamanistinen konsultaatio kattaa koko ihmisen kehosta sieluun, sekä koko elämänketjun mennyt-nykyhetki-tuleva. Kokeile rohkeasti tai kysy lisää.

 

Reiki syvärentoutus

60 MIN  -90 eur

Reiki on japanilainen energiahoitotekniikka, jolla on syvärentouttava vaikutus. Syvärentoutuksen avulla voimme vapauttaa niitä energeettisiä solmuja kehossamme, jotka ovat sairauksien synnyn syitä. Reiki on erinomainen hoitomuoto myös lisäenergialle, tai esimerkiksi raskauden tai imetyksen aikana. Helena yhdistää hoidoissaan tarvittaessa kansanparannusta ja shamanistisia tekniikoita optimaalisen hoitotilanteen luomiseksi.

 

Shamanistinen Reiki

60 MIN - 45 eur erikoistarjous

Erikoistarjouksena Shamanistiset Reiki - sessiot, jossa yhdistän Reiki-energiahoitoa ja shamanistisia metodeja tarpeen mukaan. Keskustelemme ensin ajankohtaisista teemoista, jonka jälkeen voit vain levätä ja antautua energiahoidon transformatiiviselle ja lempeälle voimalle.

 

Kansanparannus-hoito

60 MIN - 90 eur tai sopimuksen mukaan

Perinteistä suomalaista kansanparannusta. Käsillä ja luonnon tehokeinoilla parantamista valon, rauhan, ja rakkauden asialla. Kansanparannushoidon ja shamanistisen hoidon ero on lähes olematon. Kansanparannushoito on vähemmän seremoniallinen, ja se soveltuu hyvin karuun suomalaiseen sielunmaisemaan. Kokeile rohkeasti!

 

Shamanistiset ryhmäsessiot

90 MIN - KOKO PÄIVÄ - sopimuksen mukaan, alk. 200 EUR tai koko päivä 650 EUR + alv + mahd. matkakulut

Kokoa oma kaveri- tai työporukka, ja kokeilkaa yhdessä shamanistista sessiota joko yhteisesti valitusta teemastanne, tai voin auttaa sopivan teeman löytymisessä. Ryhmäsession avulla voimme käsitellä jotain tiettyä elämänaluetta, tai käyttää sitä lisäämään luovuutta, inspiraatiota, ja elämäniloa. Ryhmäsessio soveltuu upeasti myös esimerkiksi juhlistamaan seremoniallisesti vaikkapa syntymäpäivää tai morsianta/sulhasta.

Yksityisten konsultaatioiden hinnat sisältävät ALV:n.

Vähävaraisille hinnat määräytyvät mahdollisuuksien mukaan ja ovat tarvittaessa sovittavissa.

 

 

VARAUKSET:

Varaa maksamalla yksityissessio nettikaupasta ja ota ajankohdasta yhteyttä spostilla osoitteeseen info@karhuntalo.com