Shamanismin jatkokurssi

Image: Shikoba Summer / Yellow Galactic Sun

Image: Shikoba Summer / Yellow Galactic Sun

 
 

28.-29. maaliskuuta 2020

Era Nova, Kasarmikatu 2, Helsinki

 

SHAMANISMIN PERUSTEIDEN JATKOA * SIELUNPALAUTUS * SEREMONIA * RUMPUMATKA

 

Ohjaajana

Helena Karhu

 

Tämä on shamanismin jatkokurssi kaikille peruskurssin opiskelleille teemasta sielunpalautus, jossa keskustelemme yhdessä laajemmin sielunmenetyksestä ja -kasvatuksesta, sekä harjoittelemme sielunpalautus-tekniikoita. Nämä ovat shamanismin keskeisiä teemoja, sillä shamaanin toiminta on kokonaisvaltaista hyvinvointia, jonka perustana on vahva sielu-yhteys.

Jatkamme kurssin aikana myös harjoituksia shamaanin alttarin äärellä, tutustuen syvemmin shamaanin ”medicine table”:n kanssa työskentelyyn ja shamaanin työvälineisiin. Shamanistiseen parantamiseen tiiviisti linkittyvä seremoniallisuus on osana viikonloppumme toimintaa. Pohdimme yhdessä seremoniallisen toiminnan edellytyksiä, valmiuksia, sekä toimintamme eettistä ulottuvuutta. Edistämme yhdessä toistemme valmiuksia toimia shamanistisin keinoin, ja vahvistamme yhteyksiämme henkioppaisiimme.

Lue lisää sielunmenetyksestä, -palautuksesta ja -kasvatuksesta aiemmasta tekstistäni: 


Tämän kurssin sisältö pohjautuu vahvasti ylläolevaan tekstiin, sekä näihin kolmeen aihealueeseen. Kurssille on myös ennakkotehtäviä, joiden kautta yhteinen viikonloppumme toimii huipennuksena. Kaksipäiväinen kurssi lupaa intensiivisen viikonlopun, jonka jälkeen lähdemme yhä vahvempina shamanistisina toimijoina poluillemme.

Lämpimästi tervetuloa piiriin Era Novan saliin Helsingin ytimessä. Täälläkin nousee luonto.

 

Opettaja:

Kurssin ohjaajana toimii vuonna 1978 syntynyt Helena Karhu, YTM (yhteiskuntamaantiede), Hum. Kand. (kulttuurientutkimus). Helena on paitsi shamanismin opettaja ja kansanparantaja, myös jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa, joka tekee väitöskirjaa pohjoismaisesta shamanismista. Helena on 7-vuotiaiden kaksosten äiti. Helenalla oli pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa mm. Pohjoismaisessa kulttuurirahastossa ja Pohjoismaisessa ministerineuvostossa, kunnes elämä toi hänet kokopäiväisesti kutsumuksensa pariin.  Yksi Helenan elämäntehtävistä on perustaa shamanismin ja kansanparannuksen keskus, Pohjois-Karjalaan.

Helenan pääopettaja on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka kautta Helena on saanut syventävät opinnot shamanismin, alkemian ja taikuuden kiehtovaan maailmaan. Helena arvostaa suuresti suomalaista shamaanirumpuaan, joka on ollut yksi hänen suurimmista navigaattoreistaan elämässä. Helenalla on laaja tausta tiibetinbuddhalaisista opeista, ja hän on saanut opetuksia suoraan useilta valaistuneilta henkisiltä opettajilta. Omiin kokemuksiinsa perustuen Helena yhdistää omassa shamanistisessa toiminnassaan luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja, tai mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Helena painottaa toiminnassaan valoisaa ja hoitavaa puolta, sekä yhteistyön tärkeyttä.

 

Kurssin pitopaikka ja aikataulu:

Kurssi järjestetään Era Nova kirjakaupan kurssitilassa, Kasarmikatu 2, Helsinki.

Kurssi alkaa lauantaina klo 10.00 ja päättyy sunnuntaina klo 16.00. Kurssipäivien aikataulu elää kurssipäivien myötä hetkessä eläen. Kurssitilassa ei ole kuitenkaan mahdollista yöpyä 😊 Toivon, että kaikki kurssille ilmoittautuneet osallistuvat koko kurssin ajan alusta loppuun.

Sopiiko Kurssi minulle?

Kurssi soveltuu kaikille, jotka kokevat luontaista mielenkiintoa kurssin aihepiiriä kohtaan ja jotka ovat käyneet shamanismin peruskurssin. Kurssi-viikonloppu on alkoholiton ja päihteetön.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla ilmoittautumismaksu valitsemastasi linkistä:

Alennushinta on kurssin hinta joka kattaa välttämättömimmät kulut, ja sponsorihinta mahdollistaa Karhun Talon toiminnan kehityksen: 

 Alennushinta: 175 EUR:

Sponsorihinta: 195 EUR:

Osallistumismaksu sisältää kurssin opetukset ja 24% ALV. Ilmoittautumismaksu on mahdollista maksaa myös 2-3 osassa laskutuksella. Ota tässä tapauksessa yhteyttä osoitteeseen: info@karhuntalo.com

Majoitus ja ruokailut eivät sisälly kurssihintaan. Kurssimaksu ei sisällä matkoja kurssipaikalle eikä matkavakuutusta. Kurssille osallistujat ovat velvoitettu tutustumaan Karhun Talon vastuuvapautukseen ja peruutusehdoihin: https://www.karhuntalo.com/ehdot 

Mukavaa tavata uudelleen Helsingissä!