Louhen Lovessa

shamanistinen kurssi

Taustakuva: Louhi by APetruk

Taustakuva: Louhi by APetruk

 
 

Shamanismia kokemuksellisesti ja rakkauden taikuutta Pohjois-Karjalassa

7.-9. helmikuuta 2020

LOUHI, Huhmarin lomakeskus

 

SHAMANISMIN PERUSTEITA * RAKKAUS JA ELÄMÄNILO * ÄITI MAAN LOVI * LOVEEN LANKEAMINEN * MAAKUNTAMATKAILUA POHJOIS-KARJALASSA

 

Ohjaajana

Helena Karhu

ESIINTYJÄNÄ TÄYDEN KUUN SEREMONIASSA JA ELÄVÄÄ MUSIIKKIA:

DUO MYSTICUS

 

Louhi kutsuu! Sadunomaisuus on vuoden 2020 avainsana, kun astumme Louhi-saliin, joka on kuin Hobittien maailmasta. Louhi on pohjoisen kallioperän uumenissa oleva upea, maaginen tila, jossa lankeamme loveen sydäntalven aikaan. ”Loveen lankeaminen” on termi, jolla on monta eri nyanssia, mutta se tarkoittaa ennen kaikkea shamanistiseen tietoisuuteen astumista. Opimme kurssin aikana lisää arkitietoisuuden ja shamanistisen tietoisuuden suhteesta niin luento-osuuksien kuin kokemuksellisten seremonioiden kautta. Tämän kurssin pääteemat ovat rakkaus ja elämänvoima, jotka ovatkin shamanistisen harjoittajan kaksi tärkeintä toiminnan intentiota. Tuomme yhdessä lisää rakkautta maailmaan niin itseämme kohtaan kuin kaikelle elolliselle. Kehittelemme yhdessä rakkauden taikuuksia, ja uskaltaudumme nauttimaan Louhen kallioperän värähtelyistä. Louhen seremoniatila tulee olemaan jotain sellaista, mitä ei ole vielä koskaan aiemmin nähty...vuoren sisäisine taikavuorineen, kristalleineen ja tulipaikkoineen. Tule katsomaan, mitä vuoren uumenista löytyy!

Täydenkuun seremoniassa meille tuo elävää musiikkia Duo Mysticus, joka saapuu esiintymään meille Tampereelta. Teemme täydenkuun tuliseremonian ja Duo Mysticus luo elävän äänimaiseman seremoniaan.

Tämä kurssi on tarkoitettu niin uusille osallistujille kuin vanhoille shamanismin kursseilla käyneille.

Mikä upeinta, Pohjois-Karjalan ykköskohteet tarjoavat maakuntamatkailun parhaimmistoa. Nautimme Lomakeskus Huhmarin sympaattisista lomahuoneistoista, upeista saunoista ja vesimaailmasta vapaahetkinämme. Ihailemme jäätyneen Höytiäisen sileää pintaa. Otamme tarvittaessa sukset mukaan, ja käymme testaamassa latuja. Vaihtoehtoisesti voit vain levätä, ja nauttia rauhallisesta hetkestä.

Vuosi 2020 on ilon juhlaa!

Opettaja:

Kurssin seremoniallisena ohjaajana toimii vuonna 1978 syntynyt Helena Karhu, YTM (yhteiskuntamaantiede), Hum. Kand. (kulttuurientutkimus). Helena on paitsi shamanismin opettaja ja kansanparantaja, myös jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa, joka tekee väitöskirjaa shamanismista Pohjoismaissa . Helena on 7-vuotiaiden kaksosten äiti. Helenalla oli pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa mm. Pohjoismaisessa kulttuurirahastossa ja Pohjoismaisessa ministerineuvostossa, kunnes elämä toi hänet kokopäiväisesti kutsumuksensa pariin.  Yksi Helenan elämäntehtävistä on perustaa shamanismin ja kansanparannuksen keskus, Karhun Talo, Kolille ja Joensuuhun.

Helenan pääopettaja on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka kautta Helena on saanut syventävät opinnot shamanismin, alkemian ja taikuuden kiehtovaan maailmaan. Helena arvostaa suuresti suomalaista shamaanirumpuaan, joka on ollut yksi hänen suurimmista navigaattoreistaan elämässä. Helenalla on laaja tausta tiibetinbuddhalaisista opeista, ja hän on saanut opetuksia suoraan useilta valaistuneilta henkisiltä opettajilta, kuten Lama Zopa Rinpochelta ja HH Dalai Lamalta. Omiin kokemuksiinsa perustuen Helena yhdistää omassa shamanistisessa toiminnassaan luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia, brasiliaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja, tai mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Helena painottaa toiminnassaan valoisaa ja hoitavaa puolta, sekä yhteistyön tärkeyttä. Skorpionina Helena on kuitenkin aina valmis sukeltamaan myös syvällisiin sielun sopukoihin, ja tutkimaan rajatiedollisia ulottuvuuksia. Karjalaisella rohkeudella ja positiivisuudella eteenpäin!

Kurssin pitopaikka:

Lomakeskus Huhmari sijaitsee noin 30 min ajomatkan päässä Joensuusta osoitteessa Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi. Kurssi on kokoustila Louhessa 400 m päässä lomakeskus Huhmarin päärakennuksesta.

Voit osallistua kurssille joko majoittumalla kotonasi lähiseudulla, tai majoittumalla viihtyisissä Huhmarin lomahuoneistossa. Suosittelen kurssipaikalla majoittumista rauhallisen kurssikokemuksen vuoksi. Majoitus on 2-4-hengen viihtyisissä lomahuoneistoissa (37 m2). Huoneistossa on lakanat. Kurssimaksu majoituksen kanssa sisältää myös Huhmarin Vesimaailman käytön.  Lisätietoja: https://www.lomakeskushuhmari.com/

Sopiiko Kurssi minulle?

Kurssi soveltuu kaikille, jotka kokevat luontaista mielenkiintoa kurssin aihepiiriä kohtaan. Kurssi on alkoholiton ja päihteetön. Ruokailut ovat kurssin aikana kasvisruokaa, mikäli valitset ruokailumahdollisuuden paikan päällä.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumismaksu:

Early-bird 17.11. mennessä:  155 EUR

17.11. jälkeen: 175 EUR

Ilmoittautumismaksu sisältää kurssiopetuksen, sauna-illan upeassa Louhen saunassa ja pienen lahjan (sis. 24% ALV).

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla ilmoittautumismaksu tästä linkistä:


Ilmoittautumismaksu on mahdollista maksaa myös kahdessa osassa laskutuksella. Ota tässä tapauksessa yhteyttä osoitteeseen: info@karhuntalo.com

 

Majoitukset ja ruokailut Huhmarissa:

Toivon, että osallistujat irrottautuvat arkimaailmastaan viikonlopun ajalle, ja että mahdollisimman moni majoittuisi Huhmarissa. Kerään myöhemmin tiedot kaikilta ilmoittautuneilta majoituksen ja ruokailujen osalta.

Majoitus 2-hengen lomahuoneistossa täysihoidolla:  188 EUR /2 vrk

1-hengen lomahuoneistosta lisämaksu: 50 EUR /2 vrk

Majoitus on mahdollista varata myös pelkällä aamupalalla edullisempaan hintaan, 90-120 EUR / hlö 2-4-hengen huoneistossa. Majoituksen hinta riippuu kuinka monta majoittuu kussakin huoneistosta (emme voi taata, että kaikkiin huoneistoihin tulee 4 majoittujaa).

Mikäli majoitut kuitenkin kotona kurssin ajan, mutta haluat ruokailla:

Ruokailupaketti (buffet-lounaat la ja su, sekä 1 illallinen lauantaina): 52 EUR

Majoitus ja ruokailut maksetaan saapuessa Huhmariin.

Kurssimaksu ei sisällä matkoja kurssipaikalle eikä matkavakuutusta. Kurssille osallistujat ovat velvoitettu tutustumaan Karhun Talon vastuuvapautukseen ja peruutusehdoihin: https://www.karhuntalo.com/ehdot

 

Kurssin alustava ohjelma:

Perjantai:

16.00- Osallistujien saapumiset (Huhmarissa majoittuvat)

17.00 Illallismahdollisuus Huhmarissa

18:00 Kurssin aloitus

 

Lauantai:

08.00 Aamiainen

09.00 Kurssi jatkuu

12.00 Lounastauko

13.00 Tauko

15.00 Kurssi jatkuu

17.00 Illallistauko

19.00 Seremonia

Saunominen Louhen saunatilassa

 

Sunnuntai:

08.00 Aamupala

09.00 Kurssi jatkuu

12.00 Lounastauko

13.00-14.00 Tauko

14.00 Seremonia

16.00 Kurssi päättyy ja kotiinlähtö