Vision Quest - Näkyjen hakumatkat

Järjestän shamanistisia matkoja, joiden tavoitteena on tukea sinun elämäntietäsi, kun haet vastauksia elämäsi tärkeisiin kysymyksiin. Matkojen kesto voi olla muutamasta tunnista vuorokauteen. Olen vierelläsi opastamassa prosessia, kun otat itsenäisen tehtävän kommunikoida luonnon kanssa, ja ottaa vastaan sitä tietoa ja voimaa, mitä tarvitset sillä hetkellä. Opit samalla perinteisiä shamanistisia metodeja, joilla on ikiaikainen historia ja perimä.

 

Terveyskävelyt - Medicine Walk

Kävelyretkiä shamanistisen harjoittajan seurassa maastossa. Järjestän opastettuja terveyskävelyitä muun muassa Joensuun luontoalueilla, Kolin kansallispuistossa, sekä muilla läheisillä luonnonsuojelualueilla. Terveyskävelyjen tarkoitus on ottaa yhteyttä luonnonhenkiin ja -voimiin, jotka voivat tuoda elämääsi sitä inspiraatiota, mitä tarvitset tästä eteenpäin ja joiden avulla voit saada vastauksia elämäsi kysymyksiin. Opastan läpi tämän prosessin, jossa päivittäisetkin kävelyretket voivat saada uuden, virkistävän merkityksen elämäsi polulle.

 

Ethno-spirituaaliset retket

Opastettuja retkiä Suomen luonnon pyhiin paikkoihin, kuten pyhille kiville, tuntureille, luoliin, järville, saarille, rotkoihin, ja kaikkiin niihin luonnontemppeleihin, jonne luonnon henget meidät kutsuvat. Yhdessä shamanistisen harjoittajan kanssa voit saada uuden tuntuman myös niihin luontokohteisiin, jotka ovat sinulle jo tuttuja, ja kutsua shamanistisen harjoittelijan opastamaan ryhmäsi tai porukkasi sen saloihin.

 

Pyhiinvaellukset

Järjestän opastettuja pyhiinvaelluksia pyhiin luontokohteisiin ja kulttuurisesti merkittäviin kohteisiin sekä Suomessa että ulkomailla. Pyhiinvaellukset ovat laajempia matkakokonaisuuksia, joiden tarkoitus on hetkeksi jättää arki, ja ottaa merkittävä askel elämässä sitä kohti, mikä on pyhää, ja mikä elävöittää sieluamme elämämme polulla.

OTA YHTEYTTÄ, MIKÄLI HALUAT JÄRJESTÄÄ TAPAHTUMAN ITSELLESI, TYÖYHTEISÖLLESI, KAVERIPORUKALLESI TAI MUUHUN TILAISUUTEEN.

 

 
 
 
Rummuntekoa Ari Kuivalaisen kanssa
Järvelle uhrilahja
Rauhaa
Juhannuksen aikaan