mustakuva.jpeg

MUSTA SEREMONIA

Rituaalitaiteellinen Seremonia

Alkemia * Shamanismi * Mystiikka

Lauantai 28.9.2019 klo 19.00-21.00

Pakkahuone, Joensuu

Tämä on Musta Seremonia. Muistatko, mitä syyskuun uutena kuuna sinulle tapahtui?

Kukaan ei tiedä, kuka Alkemisti on. Mutta täällä voit tavata Hänet. VIHDOIN.

*

Musta Seremonia on Helena Karhun ja Alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Musta Seremonia on ensimmäinen osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Musta Seremonia ton 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa.  Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Liput:  45 EUR / henkilö / seremonia. Mikäli osallistut sekä Mustaan Seremoniaan että Valkoiseen Seremoniaan, voit saada yhteislipun hintaan 80 EUR / henkilö. Sis. ALV 10%.

Tapahtumaan voi tilata lippuja ainoastaan ennakkoon. Lipunmyyntiä ei ole ovelta. Ilmoittautumiset viimeistään 21.9.2019. Osallistujat saavat viikkoa ennen kirjeen, jossa tiedot, kuinka seremoniaan valmistaudutaan. Oletko valmis?

Liput ovat myynnissä ainoastaan osoitteessa: https://holvi.com/shop/karhuntalo/section/musta-seremonia-valkoinen-seremonia/

Myydyillä lipuilla ei ole palautusoikeutta.

 
blob

VALKOINEN SEREMONIA

Rituaalitaiteellinen Seremonia

Alkemia * Shamanismi * Mystiikka

Sunnuntai 13.10.2019 klo 19.00-21.00

Pakkahuone, Joensuu

Tämä on Valkoinen Seremonia.

Tämä on lokakuun täysikuu.

Tämä on puhdasta energiaa.

Tässä kohtaa on hyvä levätä.

TILA ON VAPAA.

*

Valkoinen Seremonia on Helena Karhun ja Alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Valkoinen Seremonia on osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Tätä ennen järjestetään Musta Seremonia 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Liput:  45 EUR / henkilö / seremonia. Mikäli osallistut sekä Mustaan Seremoniaan että Valkoiseen Seremoniaan, voit saada yhteislipun hintaan 80 EUR / henkilö. Sis. ALV 10%.

Tapahtumaan voi tilata lippuja ainoastaan ennakkoon. Lipunmyyntiä ei ole ovelta. Ilmoittautumiset Valkoiseen Seremoniaan viimeistään 6.10.2019. Osallistujat saavat viikkoa ennen kirjeen, jossa tiedot, kuinka seremoniaan valmistaudutaan.