AURINKO-SEREMONIA

Täydenkuun retki Kolvananuurolle

18.5.2019 klo 10.00

Helena Karhu Kolvananuurolla

Helena Karhu Kolvananuurolla

Retkeilemme lauantaina 18. toukokuuta täydenkuun aikaan Kolvananuuron rotkossa. Helena Karhu ohjaa shamanistisen pyhiinvaelluksen ja suorittaa Aurinko-miekallaan seremonian. Vietämme täydenkuun päivän upeissa Kolvananuuron rotkomaisemissa, rentoudumme luonnonvoimassa, sekä pääsemme osalliseksi seremoniaa. Otamme yhteyttä Kolvananuuron suurimpiin voimapaikkoihin, ja löydämme omaa voimaamme elämänpolullemme.

Retki alkaa klo 10.00 Kontiolahden puoleiselta pysähdyspaikalta. Valmistaudumme koko päivän kestävään retkeen, ja varsinaista päättymisaikaa ei tiedetä ennakkoon. Toivon osallistujilta mahdollisuutta varata koko päivä ja ilta retkelle, ja osallistua ainoastaan, mikäli on mahdollisuus olla mukana koko retken ajan.

Tapahtuma on maksuton ja tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tapahtuman FB-sivuilla voi tarvittaessa kysellä esim. yhteiskyytejä Joensuusta. Ota omat retkieväät mukaan.

 ***

”Näkijä kertoi minulle vuosia sitten, että olen ”nainen miekan kanssa”, ja että olen voimakas nainen.

Mitä se tarkoittaa, että on miekka?

Miekka tarkoittaa voimaa. Se on myös kuoleman väline. Se kantaa armoa. Sillä on päätöksenteko-voimaa.

Sen kantaja on ”Hän, joka tekee päätöksen”. Sen kantaja on valmis palvelemaan kuningastaan/kuningatartaan, mutta sen kantaja voi olla myös kuningas/kuningatar itse. 

Kesti hyvin kauan tehdä Aurinko-Miekka. Aurinko-Miekka kantaa aurinkokuntamme auringon voimaa. Siinä on kosmista taajuutta, tähtivoimaa, planetaarista kykyä.

Valitsen Mystikon tien. Tämä on kuka Olen. Kumarran Ikiaikaisille, ja olen valmis kantamaan osani, olemaan Tietonne välikappale. Kumarran Kaikelle, olen nöyrä palveluksessanne. Mutta olen myös ylpeä, koska minulla on lupa tehdä töitä Auringon kanssa. Olen iloinen, koska voin tuoda teille Auringon.

Toivotan teidät tervetulleiksi Kolvananuuroon ja Aurinko-seremoniaan.”

Kuka?:

Seremonialiastina toimii vuonna 1978 syntynyt, YTM (yhteiskuntamaantiede, Itä-Suomen yliopisto), Hum. Kand. (kulttuurientutkimus) Helena Karhu. Helena on paitsi shamanismin opettaja ja kansanparantaja, myös jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa, joka tekee väitöskirjaa shamanismista . Helena on 6-vuotiaiden kaksosten äiti. Helenalla oli pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa, kunnes elämä toi hänet kokopäiväisesti shamanismin pariin.  Helenan shamanistinen voimapaikka on Koli ja Pielisen alue, ja Helena kokee tehtäväkseen olla mukana herättämässä Kolin ikiaikaista voimaa. Yksi Helenan elämäntehtävistä on perustaa shamanismin ja kansanparannuksen keskuksen, Karhun Talon, Kolille. Kolvananuuro on Helenalle hyvin merkityksellinen ja pyhä paikka, ja opimme näin lisää Kolvananuuron mahdollisuuksista.

Helenan pääopettaja on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka kautta Helena on saanut syventävät opinnot shamanismin, alkemian ja taikuuden kiehtovaan maailmaan. Helena arvostaa suuresti suomalaista shamaanirumpuaan, joka on ollut yksi hänen suurimmista navigaattoreistaan elämässä. Helenalla on laaja tausta tiibetinbuddhalaisista opeista, ja hän on saanut opetuksia suoraan useilta valaistuneilta henkisiltä opettajilta, kuten Lama Zopa Rinpochelta, Lama Tsultrim Allionelta ja HH Dalai Lamalta. Helena on saanut buddhalaiset valat Lama Zopalta, Venerable Robinalta ja Mingyur Rinpochelta. Omiin kokemuksiinsa perustuen Helena yhdistää omassa shamanistisessa toiminnassaan luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia, brasiliaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja, tai mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Helena painottaa shamanistisessa toiminnassaan valoisaa ja hoitavaa puolta, sekä shamanistisen yhteistyön tärkeyttä.

Seremonian pitopaikka:

Seremonia järjestetään Kolvananuurolla, Kontiolahdella, Pohjois-Karjalassa. Luontoon.fi kuvailee Kolvananuuroa näin:

 Kolvananuuron jännittävä rotkolaakso vie retkeilijän ajassa taaksepäin. Miljoonia vuosia sitten Kolvananuuro muodostui syväksi arveksi kallioperään, ja alueella onkin kiinnostava geologinen historia.
Useat retkeilijät saapuvat Kolvananuuroon ihailemaan rotkolaakson koskematonta luontoa ja sen erikoista kasvistoa. Puolessa päivässä ehtii kiertämään vaativan luontopolun, joka johdattelee kulkijaansa välillä kivilouhikossa ja välillä iäkkään puuston tai saniaislehdon halki puron solinan säestämänä. Kolvananuuron rotkolaakso on mielenkiintoinen nähtävyys tavanomaisesta poikkeavan maisemansa ja monipuolisen kasvillisuutensa ansiosta.

Lisätietoja Kolvananuurosta voi lukea täältä: http://www.luontoon.fi/kolvananuuro

 
mustakuva.jpeg

MUSTA SEREMONIA

Rituaalitaiteellinen Seremonia

Alkemia * Shamanismi * Mystiikka

Lauantai 28.9.2019 klo 19.00-21.00

Pakkahuone, Joensuu

Tämä on Musta Seremonia. Muistatko, mitä syyskuun uutena kuuna sinulle tapahtui?

Kukaan ei tiedä, kuka Alkemisti on. Mutta täällä voit tavata Hänet. VIHDOIN.

*

Musta Seremonia on Helena Karhun ja Alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Musta Seremonia on ensimmäinen osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Musta Seremonia ton 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa.  Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Liput:  45 EUR / henkilö / seremonia. Mikäli osallistut sekä Mustaan Seremoniaan että Valkoiseen Seremoniaan, voit saada yhteislipun hintaan 80 EUR / henkilö. Sis. ALV 10%.

Tapahtumaan voi tilata lippuja ainoastaan ennakkoon. Lipunmyyntiä ei ole ovelta. Ilmoittautumiset viimeistään 21.9.2019. Osallistujat saavat viikkoa ennen kirjeen, jossa tiedot, kuinka seremoniaan valmistaudutaan. Oletko valmis?

Liput ovat myynnissä ainoastaan osoitteessa: https://holvi.com/shop/karhuntalo/section/musta-seremonia-valkoinen-seremonia/

Myydyillä lipuilla ei ole palautusoikeutta.

 
blob

VALKOINEN SEREMONIA

Rituaalitaiteellinen Seremonia

Alkemia * Shamanismi * Mystiikka

Sunnuntai 13.10.2019 klo 19.00-21.00

Pakkahuone, Joensuu

Tämä on Valkoinen Seremonia.

Tämä on lokakuun täysikuu.

Tämä on puhdasta energiaa.

Tässä kohtaa on hyvä levätä.

TILA ON VAPAA.

*

Valkoinen Seremonia on Helena Karhun ja Alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Valkoinen Seremonia on osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Tätä ennen järjestetään Musta Seremonia 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Liput:  45 EUR / henkilö / seremonia. Mikäli osallistut sekä Mustaan Seremoniaan että Valkoiseen Seremoniaan, voit saada yhteislipun hintaan 80 EUR / henkilö. Sis. ALV 10%.

Tapahtumaan voi tilata lippuja ainoastaan ennakkoon. Lipunmyyntiä ei ole ovelta. Ilmoittautumiset Valkoiseen Seremoniaan viimeistään 6.10.2019. Osallistujat saavat viikkoa ennen kirjeen, jossa tiedot, kuinka seremoniaan valmistaudutaan.