Karhun kavereita

Karhun Talolle on kunnia tehdä yhteistyötä shamanismin ja kansanparannuksen huippunimien kanssa. Yhdessä luomme uskomattomia energioita, tuomme monipuolista tietoa ja käytämme hyväksemme laajaa elämänkokemustamme.

 
IMG_2455 (2).JPG

MIKE MARLER

Cherokee-isä Mike saapuu Texasista ja vierailee luonamme Suomessa. Mike ohjaa Pielisen Ympäri - pyhiinvaelluksen sekä Kesäperhoset -juhannusretriitin yhdessä Helena Karhun kanssa. Pääsemme oppimaan Cherokee-perinteen viisauksista ja retkeilemään Miken lempeän isällisessä turvassa.

Sanna

SANNA-KAISA ILMARINEN

Sanna-Kaisa Ilmarinen on kantava valovoima Tule // Luo - kesäretriitissä Frantsilan hyvän olon keskuksessa heinäkuussa 2019. Sanna on perinteisen suomalaisen verikuppauksen kärkinimi Suomessa. Sannan laaja-alainen kansanparannustyö ja hoitomuodot ovat tuoneet iloa lukuisille ihmisille Suomessa. Sanna työskentelee pääsääntöisesti Arlan Saunan kupparina Helsingissä.

blob

JAANA LOUHELAINEN

Rumpuäiti Jaana on Karhun Talon ohjaajakaveri seremoniallisella rumpukurssilla Puukarin Pysäkilla Valtimolla huhtikuussa 2019. Kurssin nimi on Äiti Maa, Rummut ja Seremonia. Jaana on Kolin omia tyttöjä, ja asuu Kolin Ahmovaarassa. Jaanan sydämellisessä valossa on hyvä elää. Tyynelän tuvan rumpuperhe on koti.

ari.jpg

ari kuivalainen

Lieksalaislähtöinen ja nykyään joensuulainen Ari on rumpumestari par excellence. Karhun Talon shamaanikurssien yhteydestä löydät usein Arin rumpukurssin, kuten 25.-26.4.19 Kolilla. Karhun Talon tilausrummut valmistuvat yhteistyössä Ari Kuivalaisen Healing Drum-yrityksen kanssa.

Marianne.jpg

MARIANNE RUHANEN

Marianne on Kolin Keitaan kuningatar ja Karhun Talon tärkeimpiä yhteistyökumppaneita. Marianne opettaa Shamanismi & Tanssi - vappuretriitillä tanssiosuuden 26.4.-1.5.2019. Pääsemme olemassaolon uusille tasoille Mariannen uskomattomassa tyylissä ohjata liikettä ja sitä kautta myös sielun nousua.