Haluan kiittää viikonlopun arvokkaasta olemisesta, ja syvän elämän vahvistamisesta. Tuliseremonia ja kaikki taiat mitä tehtiin, ja sinulta saamani hoito perjantaina. En tiedä mitä ihmeellistä teit mun sydämelle, mutta se ihanasti on entistä enemmän auki. Tunnen valtavaa sydänkutsua shamanismiin, ja sain viikonlopulta ison potkaisun pyllylle. Luontoon! Joka ilta olen järjestänyt aikaa, istuakseni mäntyjen juurakossa joen äärellä, kun vesi on vielä matalalla. Enkä koskaan ole yksin. Oon vapautunut siitä kahleesta, joka esti mua olemasta täysin itseni koska pelkäsin ettei minusta pidetä. Tämä liittyy äiti-suhteeseeni ja hylätyksi tulemiseen, jota olen heijastellut ympärilleni. Viikonlopun aikana oli ihana vapautua siitä, ettei minun olemassaoloni ole arvoton vaikka sinäkään et pitäisi minusta. Jostain syystä nämä sanat minun täytyy sanoa ääneen. Kurssiviikonloppu oli elämässäni hyvin merkittävä. Teet hyvää työtä. Syvä syvä kiitos.
— Johanna, shamanismin peruskurssi, toukokuu 2019
Ilmapiiri, jota ympärillesi luot on niin käsinkosketeltavan hyväksyvää ja Rakkaudellista. Jokaisella on tilaa olla juuri se oma itsensä ja aivan mahtavan tradition äärellä! Se on Vapauden ja Hyväksynnän tunne, mikä minuun kolahtaa. On aivan mahtavaa olla asemassa, jossa saa opetella vanhoja perinteitä, ja mitä tulee näihin käsitteisiin: Meissähän ne juurikin elää ja juurtuu siksi, mitä me Hengeltämme edustamme.
— Sanna, Henkien Löytämä-kurssi, huhti-toukokuu 2019
Kiitos Sinulle ihanasta kurssista! Se oli voimaannuttava ja hyvin avaava. Se myös varmisti omaa suuntaani ja tapaani elää täällä muiden joukossa. Oli mahtava nähdä kuinka paljon ja monenlaisia ihania ihmisiä tässäkin ryhmässä oli. Jokainen heistä antoi ja valaisi tietämme omalla persoonallaan. Jotenkin tuntui kuin olisi löytänyt suuren perheen, jossa oli hyvä olla
— Shamanismin peruskurssin osallistuja, Villa Mandala, maaliskuu 2019
Koen, että kurssi kosketti minusta sellaista puolta, joka todella halusi tulla esiin.
— Shamanismin peruskurssin osallistuja, Villa Mandala, maaliskuu 2019
Se oli aika mieletön tunne kokea jotakin sellasta alkuvoimasta vastakaikua mun omille ajatuksille ja intuitioille. Koin, että se ‘metsän pohjaan’ kadonnut kotipolku tuli yhtäkkiä näkyviin... kaikki ne ajatukset ja ‘etsimiset’ monen viime vuosien ajalta, loksahti paikalleen... mulla on aina ollu joku omituinen tarve mahtua tiettyyn muottiin.
Sun mieletön voima, se naisen esenssissä oleminen ja samalla se avoimmuus sille, että ei ole mitään tiettyä oikeaa, muuta kuin se, että pysyy totuudessa, siinä minkä kokee todeksi. Se, että vain näytät ja loistat sitä kaikille ja kaikkeen. Se kaikki sai mut avaamaan mun omaa aarretta. Ja se on ihan sellanen tunne, että on löytäny jotain, mitä on kauan kaivannut. Se muotti mihin olen yrittänyt mahtua, on ollu aivan liian neliskanttinen, ilman oikeaa energiaa...Hauska sydämmellisesti nauraa itselleen, kun huomaa sen etsittävän koko ajan olleen nenän edessä.
Siis halusin sanoa kiitos. Ja haluaisin ilmottautua kurssille.
— yksityiseen konsultaatioon osallistunut