Perheiden kotaretki: Täysikuu, voimaeläimet ja nuotiotulet

il_fullxfull.413366503_pmbn.jpg
 
 

Kota-retki perheille ja täydenkuun rummutus

Pitkänä perjantaina 19.4.2019 klo 14.00-16.00

Utransaarten kota, Joensuu

 

TÄYDENKUUN KOTARETKI PERHEILLE * VAPAUS ULVOA * LYHYT RUMPURETKI LAPSILLE * VOIMAELÄIMET * RETKI-EVÄÄT KODALLA

 

ohjaajina

Jaana Louhelainen ja Helena Karhu

 

Kaikenikäiset lapset ja aikuiset ovat tervetulleita kotaretkelle Utransaaren kodalle. Pitkänä perjantaina vietämme täysikuuta ja nautimme nuotiotulista. Täysikuu tapahtuu tasan klo 14.00 aikaan, ja tällöin vietämme mukavan nuotiotuli-hetken yhdessä lasten kanssa.

Ohjaamme lapsille sopivalla tavalla lyhyen rumpuretken, jonka aikana kohtaamme omat voimaeläimemme matkan aikana. Kerromme tarinoita eläimistä. Tässä tapahtumassa on myös sallittu ulvoa ja vapauttaa ääntä! Pidämme hauskaa, sillä olemme hetken susia, jotka ulvovat täydelle kuulle. Tämä vapauttanee niin lasten kuin aikuisten energiaa, kun saamme hetken ulvoa oikein luvan kanssa.

Nautimme yhdessä Utransaarten luontokohteesta, sekä kodan tunnelmasta nuotiotulilla. Kaikenikäiset lapset tervetulleita. Paikalle pääsee myös lastenvaunuilla.

Omat retkieväät ja juomapullot mukaan. Paikalla on saatavissa juomavettä.

 

Ohjaajat:

Jaana Louhelainen:

Tapahtuman ohjaaja Jaana on pienen pojan äiti ja yksityisyrittäjä Louhen Polku-yrityksessä. Jaana on juukalainen luontais- ja energiahoitaja, rummuntekijä, sekä rummunteon opettaja.

Jaana Louhelainen, puh. 050-3573373

Louhen Polku: www.facebook.com/louhenpolku

Helena Karhu:

Helena on joensuulainen äiti 6-vuotiaille kaksosille. Helena on paitsi shamanismin opettaja ja kansanparantaja, myös jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa, joka tekee väitöskirjaa shamanismista ja kansanparannuksesta. Yksi Helenan elämäntehtävistä on perustaa shamanismin ja kansanparannuksen keskuksen, Karhun Talon, Kolille.

 

Tapahtumapaikka:

Utran saarten kota, Utrantie 88, Joensuu. Parkkipaikalta on lyhyt kävelymatka kodalle siltoja ja kävelytietä pitkin. Myös lastenvaunulla pääsee paikalle.

 

Käytännöntiedot:

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voitte vain saapua paikalle. Tapahtuma järjestetään säästä riippumatta, koska voimme olla myös sisällä.

Tapahtuma on ilmainen kaikille, ainoastaan paikan tilavuokraa varten kerätään kolehti, jota varten on hyvä ottaa muutama kolikko tai 5 euron seteli mukaan. Ota mukaan omat retkieväät perheellesi.

Mikäli teillä on kotona shamaanirumpuja, voit mieluusti ottaa oman rummun mukaan.

Huomaathan, että vanhempana olet vastuussa lapsesi liikkumisesta Utransaarten alueella, sillä olemme keskellä Pielisjokea, ja on syytä pitää huoli, että lapsi on jatkuvasti näkyvillä.

Tarvittaessa lisätietoja osoitteesta: info@karhuntalo.com