REIKI 1 / 2020 KURSSI JOENSUUSSA

31.1.-1.2.2020 Rentosali, Ihana Kellari, Joensuu

IMG_0028.PNG
 
 

REIKI TASO 1 & 2 * USUIN LUONNOLLISEN PARANTAMISEN MENETELMÄ * KARHUN REIKI PIIRI

 

Vuoden 2020 alku kutsuu Reiki 1 -kurssille Joensuuhun. Lämpimästi tervetuloa Karhun Talon Reiki 1-kurssille 31.1.-1.2.2020 ja Reiki-piiriin!

Reiki-kurssit voivat olla voimakkaita ja elämää muuttavia kokemuksia. Annamme itsemme tulla universaalin Reiki-energian kanaviksi, jonka avulla voimme antaa Reiki-energian virrata itsemme ja läheistemme hyödyksi.

Reiki-kurssi kestää kaksi päivää, jonka aikana opimme Reiki-prinsiipeistä ja -hoidosta, ja harjoittelemme Reiki-hoitoa keskenämme käytännössä. Reiki 1-kurssin jälkeen pystyt antamaan Reiki-hoitoa niin läheisillesi, ystävillesi kuin muille ihmisille, ja jopa eläimille. Otamme Reiki-hoidon myös osaksi omaa hyvinvointiamme, ja harjoittelemme Reiki-energian antamista itsehoitona.

Suosittelemme Reiki-hoitoa kaikille. Reiki on luonnollista energiaa. Se mahdollistaa yhä merkityksellisemmän yhteyden muihin elollisiin ja ihmisiin, ja yhteyden universaaliin energiaan. Reiki auttaa meitä olemaan yhä hyvinvointisempia, rentoutuneempia. Se ei vaadi sinulta mitään, emmekä käytä siinä omaa energiaamme. Kun annamme Reiki-energian virrata, tunnemme olomme yhä virkeämmiksi, sillä saamme siitä energiaa. Kun Reiki-energia virtaa, tunnemme elämämme yhä yksinkertaisemmaksi ja merkityksellisemmäksi. Antaessamme Reiki-energiaa toisille, oma energiakenttämme muuttuu ja opimme yhä lisää Reiki-hoidoista.

Reiki-kurssi soveltuu kaikille, ja et tarvitse mitään erityisiä valmiuksia tai aiempia kokemuksia sitä varten. Reiki on hyvin yksinkertaista oppia ja kaikki pystyvät siihen.

Usui Reiki -menetelmän perustaja on japanin buddhalainen Dr. Mikao Usui 1900-luvun alussa. Meidän Reiki-linjamme on kokonaisuudessaan tiedossa katkeamattomana Tohtori Usuihin asti ja saat tietoosi kaikki opettajat tässä linjassa.

 “Tietämys siitä, että näkymätön energia virtaa kaikessa elollisessa ja vaikuttaa suoraan terveyden laatuun, on ollut monien kulttuurien viisautta kautta aikojen. ” (Lähde: William Lee Rand:n Reiki-käsikirja)

Reiki 1 -kurssin sisältö:

Tämän kaksipäiväisen kurssin aikana saat Reiki-hoidon tarvittavat metodit ja työkalut sekä ”Usui System of Natural Healing of self and others”- Reiki 1 todistuksen. Reiki on tämän jälkeen mukanasi koko elämän. Kurssilta saat myös neljä ”Reiki Attunments” -energeettistä transmissiota Reiki-hoitojen tekemiseksi, tietoa Reikin historiasta ja omasta Reiki-linjastamme, peruskäsiasennot, kuinka harjoitella ja itseharjoittelu-ohjeet, Reiki-prinsiipit, Reiki-käsikirjan ja todistuksen.

Reiki-piiri:

Jatkamme kurssin jälkeen myös omaa Reiki-piiriämme, johon osallistuminen on täysin ilmaista ja vapaaehtoista. Reiki-piirissä pidämme yhteyttä toisiimme ja kokoonnumme mahdollisuuksien mukaan harjoittelemaan Reikiä yhdessä. Voimme pyytää myös Reiki-piiriltämme apua esim. etä-Reikin lähetyksessä toisillemme ja läheisillemme. Pyrimme kokoontumaan noin kerran kuukaudessa. Mikäli olemme eri puolella Suomea, voimme kokoontua joskus myös esim. Zoom-ohjelman välityksellä. 

Jatkoa Reiki 2-kurssilla:

Reiki 1 -kurssin jälkeen sinulla on vapaaehtoinen mahdollisuus jatkaa Reiki 2-kurssille 7.-8.3.2020. Reiki 2-kurssilla mukanamme on myös Reiki Master Marie Brown Kööpenhaminasta, joka on Helenan Reiki Master. Näin saamme iloita Reiki-piiristämme siten, että meillä on Usui Reiki-linjastamme kaksi ”polvea” opettajia paikalla. Marie sai oman Reiki-koulutuksensa New York Cityssä. Reiki 2-kurssilla opimme mm. Reiki-hoidon lähetystä etänä ja saat käyttöösi Reiki-symbolit. Reiki 2-kurssin jälkeen on mahdollisuus jatkaa Reiki Master-tasolle, jonka jälkeen pystyt myös opettamaan omia Reiki-kursseja ja syventämään yhä edelleen Reiki-tuntemustasi.  

 

Ohjaaja:

Reiki-kurssin opettajana toimii Reiki Master, YTM, Hum. Kand. Helena Karhu. Helena on paitsi shamanismin opettaja ja kansanparantaja, myös jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa, joka tekee väitöskirjaa shamanismista ja erityisesti naisten näkijyydestä . Helenan tutkimuskohteita ovat muun muassa naisshamaanit ja näkijyys. Helena on 7-vuotiaiden kaksosten äiti. Helenalla oli pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa mm. Pohjoismaisessa kulttuurirahastossa ja Pohjoismaisessa ministerineuvostossa, kunnes elämä toi hänet kokopäiväisesti kutsumuksensa pariin.  Yksi Helenan elämäntehtävistä on perustaa shamanismin ja kansanparannuksen keskus Karhun Talo.

 

Kurssin pitopaikka:

RentoSali, Ihana Kellari, Jääkärinkatu 1, Joensuu.

Kurssipaikalla on mahdollista majoittua ilmaiseksi patjamajoituksessa pe-su, mikäli osallistut muualta Suomesta.

 

Aikataulu:

Kurssi on perjantaina ja lauantaina klo 09.00-17.00. Pidämme lyhyen lounastauon keskellä päivää.

Voit halutessasi jäädä myös sunnuntaille 2.2.2020, jolloin Helena pitää erityisen tapahtuman / seremonian. Tästä lisätietoa myöhemmin.

Ilmoittautuminen:

Kurssimaksu on 245 EUR, sis. ALV 24 %, Reiki-käsikirjan ja Reiki 1 -todistuksen. Ilmoittautuminen Reiki 1-kurssille vahvistetaan maksamalla kurssimaksu tästä linkistä:

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, tai haluat maksaa Reiki 1-kurssimaksun kahdella osamaksulla laskujen kautta, laita viestiä osoitteeseen info@karhuntalo.com

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan myös Reiki 2-kurssille, kyseisen kurssin maksu on 400 EUR, ja sen osalta maksusuoritus on suoraan Reiki Master Marie Brown:lle Kööpenhaminaan. Saat lisätietoa tästä sähköpostilla.

Odotan ilolla kohtaamistamme!