Seremoniat

IMG_5110.jpg
 
 

ELÄMÄN ERITYISIIN JUHLAHETKIIN

Kauniita, luonnonläheisiä seremonioita elämäsi siirtymäriitteihin.

Helena Karhu toimittaa seremonioita, jotka ovat luontohenkisiä, mutta eivät uskonnollisia. Seremoniat liittyvät omaan olemassaoloomme osana luontoa, ja niiden pyhyys on luonnonpyhyyttä.

Seremonia voi olla osana perinteistä kirkollista juhlaasi, tai se voi olla sen vaihtoehto. Toimitan seremonioita kaikille taustaan ja elämänhistoriaan katsomatta. Erityisesti nimenantojuhlat vauvoille ja hääseremoniat ovat lähellä sydäntäni.

Seremonian voi liittää mihin tahansa elämäsi juhlaan, kuten morsiusiltaan, häihin, syntymäpäiviin, valmistujaisiin, muistotilaisuuksiin, tai juhlistamaan itseäsi milloin vain, koska olet.

Toimitan tarvittaessa seremonioita koko Suomen alueelle, mutta pääsääntöisesti Pohjois-Karjalassa. Kysy rohkeasti lisää mahdollisuuksistasi elävöittää juhlapäivääsi seremonialla, ja millainen se voisi olla.  

Käytännöntiedot:

Seremonia on hyvä varata hyvissä ajoin, ollen yksi ensimmäisiä tehtäviä häitä ja muita tapahtumia suunniteltaessa. Seremonian suunnittelu kestää useita tunteja ja päiviä. Juttelemme ja suunnittelemme yhdessä teille sopivan seremonian.

Seremonialistin palkkio määrittyy riippuen tehtävästä ja seremoniasta. Palkkio sovitaan ja maksetaan ennen seremoniaa, toimien täten varausvahvistuksena. Yleensä minimipalkkio on 200 EUR + mahdolliset matkakustannukset, mikäli seremonia on Joensuussa tai lähiseudulla. Seremoniat muualla Suomessa ovat myös mahdollisia, mutta niiden hinta määrittyy mm. matkan keston mukaan. Lisäksi seremoniaan voi tulla esimerkiksi materiaalikustannuksia, mutta niistä sovitaan erikseen. Kyseessä on kuitenkin suuri kutsumukseni, joten seremonia on aina mahdollinen kaikesta huolimatta!

Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää: info@karhuntalo.com