Otan. Osaa.

PERFORMANSSIT * VIDEOTAIDE * RITUAALITAIDE * YMPÄRISTÖTAIDE * KUVATAIDE * FLUXUS

 

Helena Karhu on pääsääntöisesti itseoppinut taiteilijasielu. Hänellä on laaja taiteellinen ja kulttuurinen tausta, aina työskentelystä Pohjoismaisessa Kulttuurirahastossa kansainvälisiin taideyhteisöihin Kroatiassa ja Serbiassa. Helena on järjestänyt myös Suomessa mm. kansainväliset valokuvataideprojektin, nukketeatteriprojektin ja ympäristötaideprojektin EU-rahoituksella. Tällä hetkellä Helena keskittyy taiteessaan erityisesti rituaalitaiteeseen ja suuriin installaatioihin. Helena kokee itsensä DIY-taiteilijaksi, ja toimii omakustanteisesti.

 
Seremoniat_netA4.jpg
mustakuva.jpeg

MUSTA SEREMONIA

UUSI KUU 28.9.2019 KLO 19.00-21.00

PAKKAHUONE, JOENSUU

Rituaalitaiteellinen Seremonia

Alkemia * Shamanismi * Mystiikka

Tämä on Musta Seremonia. Muistatko, mitä syyskuun uutena kuuna sinulle tapahtui?

Kukaan ei tiedä, kuka Alkemisti on. Mutta täällä voit tavata Hänet. VIHDOIN.

Musta Seremonia on Helena Karhun ja Alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Musta Seremonia on ensimmäinen osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Musta Seremonia ton 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa.  Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Liput:  45 EUR / henkilö / seremonia. Mikäli osallistut sekä Mustaan Seremoniaan että Valkoiseen Seremoniaan, voit saada yhteislipun hintaan 80 EUR / henkilö. Sis. ALV 10%.

Tapahtumaan voi tilata lippuja ainoastaan ennakkoon. Lipunmyyntiä ei ole ovelta. Ilmoittautumiset viimeistään 21.9.2019. Osallistujat saavat viikkoa ennen kirjeen, jossa tiedot, kuinka seremoniaan valmistaudutaan. Oletko valmis?
VALKOINEN SEREMONIA

Rituaalitaiteellinen Seremonia

Alkemia * Shamanismi * Mystiikka

Sunnuntai 13.10.2019 klo 19.00-21.00

Pakkahuone, Joensuu

Helena Karhu & The Most Unknown Alchemist of Finland esittävät:

 

Tämä on Valkoinen Seremonia.

Tämä on lokakuun täysikuu.

Tämä on puhdasta energiaa.

Tässä kohtaa on hyvä levätä.

TILA ON VAPAA.

*

Valkoinen Seremonia on Helena Karhun ja Alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Valkoinen Seremonia on osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Tätä ennen järjestetään Musta Seremonia 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Liput:  45 EUR / henkilö / seremonia. Mikäli osallistut sekä Mustaan Seremoniaan että Valkoiseen Seremoniaan, voit saada yhteislipun hintaan 80 EUR / henkilö. Sis. ALV 10%.

Tapahtumaan voi tilata lippuja ainoastaan ennakkoon. Lipunmyyntiä ei ole ovelta. Ilmoittautumiset Valkoiseen Seremoniaan viimeistään 6.10.2019. Osallistujat saavat viikkoa ennen kirjeen, jossa tiedot, kuinka seremoniaan valmistaudutaan.  

 

VIDEO-TEOKSIA:

SELF AND INDIVIDUATION PART 1 AND 2:

 
 
 

NYKYTANSSI-YHTEISTYÖ:

IMG_1253.JPG

TEJIDOS (2017)

Nykytanssi-esitys. Koreografia ja ohjaus: Lorena Alvarez Jakobsen. Yhteistyössä Daniel Fernández, Helena Karhu ja Joe Vafana

Laboratory Stage, Dansehallerne. Copenhagen.