Tilauskurssit ryhmille

Kuva: Nelli Øvre Sørensen

Kuva: Nelli Øvre Sørensen

 
 

Onko sinulla oma kaveriryhmä, naisten piiri, työyhteisöstä porukka, tai muu kokoonpano, joka haluaisi kutsua Karhun pitämään kurssia paikkakunnallenne? Tässä lista vuoden 2020-2021 mahdollisista kursseista.

 

Rumpukurssit ovat 8-10 hengen ryhmille. Muut kurssit voivat olla pienempiä tai isompia. Kurssin koordinoijana olet vastuussa kurssiryhmän kokoamisesta, sekä kurssipaikan, majoitusten ja ruokailujen koordinoimisesta. Muille kuin rumpukursseille ryhmän koordinoija saa ilmaisen kurssipaikan.

 

Mahdollisia kurssipaketteja:

·       SHAMANISMIN PERUSKURSSI, 2-3 päivää

·       SHAMANISMIN PERUSKURSSIN JATKOKURSSI, 2 päivää

·       NAISTEN ELEMENTIT – viikonloppukurssi naisille, 2-3 päivää

·       HENKIEN LÖYTÄMÄ – shamanistinen kurssi, intuitiivinen ja temaattinen kurssi henkioppaiden maailmaan, 2-3 päivää

·       SHAMAANI JA RUMPU -kurssi, 2-3 päivää, yhteistyössä Ari Kuivalainen / Healing Drum: Tee oma shamaanirumpusi, ja opi shamaani- ja hoitorumpujen käytöstä Arin ja Helenan kanssa, sekä opi samalla shamanismin perusteita

·       SEREMONIALLINEN RUMPUKURSSI: Tee shamaanirumpu Jaana Louhelaisen (Louhen Polku, Koli) kanssa ja koe shamanistinen rumpuseremonia Helena Karhun ohjauksessa, 2 päivää

·       REIKI 1 -kurssi, 2 päivää

Myös täysin teille räätälöity kokonaisuus voi olla mahdollinen, jossa tutustumme esimerkiksi shamanistiseen seremoniaan, shamanistiseen parantamiseen, tai esimerkiksi tiettyjen elementtien kanssa toimimiseen. Mikäli olette kokeneet shamanismin peruskurssin jo aiemmin Helenan kanssa, on jatkokurssi mahdollinen. Kurssihintaan vaikuttaa mm. kurssin sijainti, osallistujamäärä ja muut vaihtuvat tekijät, joten hinnat vaihtelevat.

Ota yhteyttä kertoen ryhmästänne ja alustavista ideoista, ja pyydä tarjous osoitteesta: info@karhuntalo.com