Urban Shaman 2 - jatkokurssi Helsingissä

Image: Shikoba Summer / Yellow Galactic Sun

Image: Shikoba Summer / Yellow Galactic Sun

 
 

Kaupunkishamanismi kokemuksellisesti jatkuu

 

28.-29. MAALISkuuta 2020

Era Nova, Kasarmikatu 2, Helsinki

 

SHAMANISMIN PERUSTEIDEN JATKOA * SHAMAANIT KAUPUNGISSA * SISÄINEN JA ULKOINEN LUONTOYHTEYS * YHTEISÖTAIDE * SEREMONIA *

 

Jatkokurssin tarkoitus on jatkaa 1. kurssin opintoja syventymällä yhä enemmän shamaanin alttarin kanssa työskentelyyn, shamanistiseen ritualismiin ja seremoniaan, sekä tutustumaan Helsingin pyhiin paikkoihin. Teemme yhdessä myös jonkinlaisen rituaalisen yhteisötaiteellisen tuotoksen Helsingin katukuvaan.

Jatkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka osallistuvat URBAN SHAMAN 1 -kurssille Helsingissä 18.-19.1.2020 tai 15.-16.2.2020.

Tervetuloa jatkamaan yhteistä polkuamme shamanismin, taikuuden, ja mystiikan tuomalla ilolla ja inspiraatiolla. Tästä on hyvä jatkaa.

 

Opettaja:

Kurssin ohjaajana toimii vuonna 1978 syntynyt Helena Karhu, YTM (yhteiskuntamaantiede), Hum. Kand. (kulttuurientutkimus). Helena on paitsi shamanismin opettaja ja kansanparantaja, myös jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa, joka tekee väitöskirjaa shamanismista Pohjoismaissa . Helena on 7-vuotiaiden kaksosten äiti. Helenalla oli pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa mm. Pohjoismaisessa kulttuurirahastossa ja Pohjoismaisessa ministerineuvostossa, kunnes elämä toi hänet kokopäiväisesti kutsumuksensa pariin.  Yksi Helenan elämäntehtävistä on perustaa shamanismin ja kansanparannuksen keskus, Pohjois-Karjalaan.

Helenan pääopettaja on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka kautta Helena on saanut syventävät opinnot shamanismin, alkemian ja taikuuden kiehtovaan maailmaan. Helena arvostaa suuresti suomalaista shamaanirumpuaan, joka on ollut yksi hänen suurimmista navigaattoreistaan elämässä. Helenalla on laaja tausta tiibetinbuddhalaisista opeista, ja hän on saanut opetuksia suoraan useilta valaistuneilta henkisiltä opettajilta. Omiin kokemuksiinsa perustuen Helena yhdistää omassa shamanistisessa toiminnassaan luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja, tai mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Helena painottaa toiminnassaan valoisaa ja hoitavaa puolta, sekä yhteistyön tärkeyttä.

 

Kurssin pitopaikka ja aikataulu:

Kurssi järjestetään Era Nova kirjakaupan kurssitilassa, Kasarmikatu 2, Helsinki.

Kurssi alkaa lauantaina klo 10.00 ja päättyy sunnuntaina klo 16.00. Kurssipäivien aikataulu elää kurssipäivien myötä hetkessä eläen. Kurssitilassa ei ole kuitenkaan mahdollista yöpyä 😊 Toivon, että kaikki kurssille ilmoittautuneet osallistuvat koko kurssin ajan alusta loppuun.

Sopiiko Kurssi minulle?

Kurssi soveltuu kaikille, jotka kokevat luontaista mielenkiintoa kurssin aihepiiriä kohtaan. Kurssi-viikonloppu on alkoholiton ja päihteetön.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumismaksu: 175 EUR

Osallistumismaksu sisältää kurssin opetukset ja 24% ALV.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla ilmoittautumismaksu tästä linkistä:

Ilmoittautumismaksu on mahdollista maksaa myös 2-3 osassa laskutuksella. Ota tässä tapauksessa yhteyttä osoitteeseen: info@karhuntalo.com

Majoitus ja ruokailut eivät sisälly kurssihintaan. Kurssimaksu ei sisällä matkoja kurssipaikalle eikä matkavakuutusta. Kurssille osallistujat ovat velvoitettu tutustumaan Karhun Talon vastuuvapautukseen ja peruutusehdoihin: https://www.karhuntalo.com/ehdot 

Mukavaa tavata uudelleen Helsingissä!