YHTEISÖ

SHAMAANIHEIMO ORAVAT

Kuva: Andreas Lie

Kuva: Andreas Lie

 

OMA SHAMAANIHEIMOMME

Karhun talon kurssien ja retriittien myötä sinulla on omavalintainen mahdollisuus tulla osaksi shamaaniheimoa, joka pitää yhteyttä myös tapahtuman jälkeen. Tutustumme myös muiden kurssien ja retriittien osallistujiin, ja luomme yhdessä. Täten olemme halutessamme mukana laajemmassa yhteisössä, jossa on mukana mainio joukko niin suomalaisia shamanismin harjoittajia kuin kansainvälisiä osallistujia. Olemme täysin vapaa joukko ihmisiä: Emme ole rekisteröityneet yhdistykseksi, ja meillä ei ole mitään tiettyä uskonnollista tai aatteellista linjaa. Kaikki luontokappaleet ovat tervetulleita sellaisena kuin tällä hetkellä ovat.

Meillä on kenties kuitenkin jonkinlainen yhteinen arvomaailma, koska meitä kiinnostaa shamanistiset jutut. Tämä arvomaailma peilaa luonnon arvostusta, maailmanrauhan tavoitetta, ja pyrkimystä olla yksinkertaisesti hyvä ihminen. Näemme ihmisen olevan kehon ja mielen lisäksi myös sielu ja henki. Olemme uteliaita ja kiinnostuneita elämän ilmiöistä ja moninaisuudesta. Shamaani toimii aina yhteistyössä henkien kanssa, joten meitä kiinnostaa tutkia todellisuuden, mielikuvituksen ja maailmankaikkeuden eri ulottuvuuksia.

VOIMAELÄIMENÄ ORAVA

Heimomme toteemieläin on orava. Orava ilmaantui heimomme leikkisäksi voimaeläimeksi vappuna 2017. Heimolla on tällä hetkellä kaksi heimosauvaa eli heimon yhteistä shamaanisauvaa, joista toinen on Orava-sauva. Orava-sauva sijaitsee Kolin kansallispuiston alueella.

HEIMOTAPAAMISET

Järjestämme heimon kanssa myös ilmaisia heimotapaamisia ja muita seremonioita ympäri Suomea, joissa sinulla on mahdollisuus oppia lisää, tutustua uusiin ystäviin, harjoittaa shamanismia yhdessä ja iloita elämästä. Vuonna 2018 järjestimme heimotapaamiset Tampereella, Helsingissä ja Joensuussa. Vuonna 2019 tavoitteena on järjestää 3-4 heimotapaamista ja kehittää toimintaa.

Heimolla on oma suljettu FB-ryhmä, sekä sposti-kirje, joissa lisää tulevista tapahtumista ja joissa jaamme kokemuksiamme shamaanin tiellä.

SHAMAANIUS JA YHTEISÖLLISYYS

Shamanistisen toiminnan yksi olennaisin muoto on yhteisöllisyys, yhdessä luominen, ja sitä kautta ihmiskunnan kauneimpien arvojen, kuten maailmanrauhan edistäminen. Shamanistisen parantamisen yksi tärkeimmistä muodoista on yhteisöllinen parantaminen. Olemme osa perhettä ja yhteiskuntaa, ja meillä kaikilla on osamme siinä.

Shamanistiset harjoittajat viihtyvät hyvin sekä yksin että yhdessä. Tähän kaikkeen liittyy tasapaino ja hyvinvointi. Yhdessä olemme tasavertaisesti ja terveellisiä elämäntapoja noudattaen. Heimotapaamiset ovat alkoholittomia ja päihteettömiä tapahtumia.

Voimme olla yhdessä juuri sellaisena kuin olemme, ilman tarvetta yrittää olla jotain muuta kuin se vapaa ja elävä olento, jollaiseksi olemme syntyneet. Tulemme arvostetuiksi ja nähdyiksi juuri sellaisina erityisinä luontokappaleina kuin luontaisesti olemme.

OSAKSI HEIMOA

Heimoon pääsee osalliseksi osallistumalla shamanismin peruskurssille tai muulle shamanistiselle kurssille tai retriitille. Kurssille osallistuminen ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsee tulla sen osaksi.

Heimossamme on ihan kaiken ikäisiä miehiä ja naisia lapsista vanhuksiin. Olemme pääsääntöisesti suomalainen shamaaniheimo, mutta joukkoomme ovat tervetulleet myös kansainväliset ystävämme.

Olet lämpimästi tervetullut!

 
IMG_6365.JPG