Elämäni Valo
kesäretriitti

16.-20. kesäkuuta 2018 Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa

 

opettajina Sanna-Kaisa Ilmarinen ja Helena Karhu

Kesäretriitti kutsuu meitä pitämään huolta itsestämme ja löytämään uusia puolia elämästä. Retriitti kutsuu luontoon, ja nauttimaan kesästä yhdessä retriitin muiden osallistujien kanssa. Rentoudumme, ja annamme rentoutumisemme kautta valolle mahdollisuuden lisätä hyvinvointiamme. Koemme syvällisemmin, mitä ”oman elämäni valo” on, ja kuinka voimme vahvistaa tätä valoisuuden ja selkeyden tunnetta elämässämme. Tämä on kolmas kesä, kun Sanna-Kaisa ja Helena kutsuvat yhteiselle retriitilleen. Tämä valoisa kaksikko inspiroi kesän muistorikkaimpiin elämyksiin ja tuo hyvinvointia niin keholle, mielelle, kuin sydämelle, yhteisessä retriittipiirissämme.  

Retriittiohjelma on lempeä yhdistelmä mindfulness-meditaatioharjoituksia, meditatiivisia kävelyjretkiä, retkiä pyhille luontopaikoille, luonnollisia seremonioita, tutustumista suomalaiseen kansanparannukseen, ja yksinkertaista yhdessäoloa.

Alla lisätietoja retriitin eri osa-alueista, sekä retriitin ohjaajista. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen, joka luo parhaimmat mahdolliset raamit kesäretriitimme rauhalle ja luonnonkauneudelle.

 
 

 
IMG_2454.JPG

Retriitin osioista:

Meditointi: Yhteiset hetkemme alkavat usein opastetulla meditaatiolla. Et tarvitse aiempaa kokemusta meditoinnista, ja tämä on helppo alku. Ohjaamme huomiomme hellästi omaan kehoomme ja sisimpäämme, ja löydämme oman sielumme keskiössä oleviin asioihin tasapainoisesti ja turvallisesti. Helena ohjaa meditoinnit yksinkertaisesti, selkeästi, ja helposti ymmärrettävästi.

Meditatiiviset kävelyt: Jokapäivä teemme meditoivan kävelyn (ns. “Medicine Walk”) Hämeenkyrön kauniissa maisemassa, luontopoluilla, ja läheisellä Jatulintarhalla. Saamme vastauksia elämämme polttaviin kysymyksiin, ja avaamme aistimme luonnonkauneudelle, säälle, ja kaikelle sille mitä on.

Kuppaushoito: Jokainen retriitin osallistuja saa halutessaan kuppaushoidon Frantsilan puusaunassa. Hoitajana toimii Suomen kokeneimpiin kuuluva kuppari, Sanna-Kaisa Ilmarinen. Kuppauksen parantavat vaikutukset ovat laajat, ja se toimii erinomaisena hoitona erityisesti, mikäli vaivoinasi ovat esim. korkea verenpaine, stressi, jännittyneet lihakset, verenkierrolliset ongelmat, päänsäryt, iho-ongelmat tai erilaiset kiputilat. Kuppauksella poistetaan ns. “paha veri” pintaverenkierrosta, ja vaikutukset ovat paitsi fyysiset, myös henkiset ja emotionaaliset. Sanna kertoo kuppauksesta tarkemmin ennen hoitoa. 

Seremoniat: Haluamme juhlistaa elämää ja kesää retriitin aikana. Teemme tämän seremoniallisesti, ja käytämme mm. luonnon kukkia, sulkia, kiviä, kynttilöitä ja muita orgaanisia materiaaleja seremonioitamme varten. Opimme juhlistamaan jokaista päivää.

Rumpuhoito: Tämän retriitin erikoisuuksiin kuuluu mahdollisuus saada voimaannuttava ja visionäärinen shamaanirumpumatka. Sinun puoleltasi ei vaadita mitään, kun voit levätä shamaanirummun hoitavassa tahdissa, ja saada syväluotaavaa hoitoa ja opastusta.

Retriittipäivien iltapäivätaukojen aikana on myös mahdollista tilata erikseen lisämaksusta Frantsilan muita hoitoja, kuten hierontaa, yrttihoitoja jne.

 

Retriitin ohjelma:

PÄIVÄ 1

-16.00 Osallistujien saapuminen ja majoittuminen

16.00 – 18.00 Tervetuliaisseremonia

18.00  Illallinen

19:00 Iltameditaatio

19:30 Iltatee

PÄIVÄ 2

08:00 Aamupala

09:00 Retriitin ohjelma

12:00 Lounas

13:00 Tauko

15:00 Kahvi/tee tuokio

16:00 Retriitin ohjelma

18:00 Illallinen

18:30 Saunominen

19:30 Iltatee

PÄIVÄ 3

07.30 Aamumeditaatio (vapaaehtoinen)

08:00 Aamupala

09:00 Kurssin ohjelma

12:00 Lounas

13:00 Tauko 

15:00 Kahvi/tee tuokio

16:00 Kurssin ohjelma

18:00 Illallinen

19:00 Iltameditaatio

19:30 Iltatee

PÄIVÄ 4

07.30 Aamumeditaatio (vapaaehtoinen)

08:00 Aamupala

09:00 Kurssin ohjelma

12:00 Lounas

13:00 Kuppaukset saunalla

15:00 Kahvi/tee tuokio

15:30 Kuppaukset saunalla

18:00 Illallinen

19:00 Iltameditaatio

19:30 Iltatee

PÄIVÄ 5

08:00 Aamupala

09:00 Kurssin ohjelma

12:00 Lounas

13:00- Kotiinlähtö

 

Lisätietoja retriittipaikasta

Frantsilan hyvän olon keskus on Hämeenkyrössä, noin 50 km Tampereelta. Hämeenkyröön pääsee helposti ja edullisesti esim. Onnibussilla. Retriittimme pitopaikka on Vihtorin talo, joka on idyllinen vanha maalaistalo täynnä tunnelmaa. Majoitus tapahtuu samassa talossa. Frantsilan luomutila ja sen yrttitarhat ovat hyvän olon keskuksen läheisyydessä. Koko paikka huokuu rauhallista ja hyvää tunnelmaa, parantavaa ja voimaannuttavaa energiaa, tarjoten täten ideaalisen paikan retriitillemme ja kesälomallemme. Tervetuloa Frantsilaan! http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi

 

hinta ja sis.

570 EUR sis. Majoitus täysihoidolla 4 vrk jaetussa huoneessa ja retriittiohjelman. Hinta ei sisällä matkoja ja vakuutusta.

Varaus- ja peruutusehdot täällä.